Η απόδειξη πως η κόρη της Kate Moss είναι το επόμενο it-girl

H Lila Moss-Hack γιόρτασε πρόσφατα τα 16α γενέθλιά της. Και όταν είσαι η κόρη της Kate Moss, δεν παίρνεις δώρο απλά μία τεράστια τούρτα ή κάποιο ακριβό δώρο, αλλά πρωταγωνιστείς στην πρώτη σου καμπάνια ομορφιάς για τον Marc Jacobs. Έτσι απλά. Ο σχεδιαστής μόδας ανέβασε στο Instagram την ιστορία για το πώς γνώρισε το νεότερο μοντέλο Moss και πως κατέληξε να εμφανιστεί στη πιο πρόσφατη καμπάνια του:

"Όταν γνώρισα τη @lilamoss για πρώτη φορά το 2008, ήμουν σε διακοπές στην Ibiza και πήγα στη Formentera για μία μέρα για να δω τη μαμά της, Kate Moss και άλλους φίλους και οικογένεια. Στα 6 της χρόνια, ο δυναμικός χαρακτήρας της Lila και η ομορφιά της ήταν εμφανείς. Η επόμενη φορά που είδα τη Lila ήταν τον Αύγουστο του 2011 στον γάμο της Kate, και ο χαρακτήρας της ήταν ακόμα πιο δυναμικός και η ομορφιά της ακόμα περισσότερη. Τον περασμένο Ιούλιο ήταν η τελευταίο φορά που είδα τη Lila όταν η Kate την έφερε στο πλατό της καμπάνιας για τα @marcbeauty μαζί με τον @davidsimsofficial. Ήταν σουρεάλ να έχω την Kate με τη Lila στο studio, αφού μου έφερε αναμνήσεις απ' όταν γνώρισα πρώτη φορά την Kate όταν ήταν 18 και περπάτησε για την συλλογή Grunge του Perry Ellis Spring/Summer.... Η ομορφιά της Lila η ηρεμία, η υπομονή και η καλοσύνη της έκαναν αυτό το project ακόμα πιο ξεχωριστό απ' ότι φανταζόμουν. Με κάθε look που φωτογραφήσαμε, μπήκε σε κάθε χαρακτήρα εύκολα και με χάρη. Ευχαριστώ, Lila, που ήσουν κομμάτι αυτού του εξαιρετικά ξεχωριστού project και ευχαριστώ @katemossagency και @jeffersonhack".

 

Δείτε ακόμη: 9 πράγματα που όλα τα it girls έχουν στο καθιστικό τους 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.