Ο λόγος που η GIgi Hadid συγκινήθηκε μετά το Runway Show της Prada

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς της. Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει περπατήσει για πολλούς οίκους μόδας σε όλο τον κόσμο ... εκτός από έναν. Αυτό όμως άλλαξε αυτήν την εβδομάδα που το 23χρονο μοντέλο περπάτησε για πρώτη φορά στο catwalk του οίκου Prada.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, η Gigi περπάτησε στο show φορώντας ένα μπλε φόρεμα - ιδιαίτερα stylish. Τα μαλλιά της ήταν στυλιζαρισμένα με ένα κοντό χτένισμα - εντυπωσιάζοντάς μας με το hair look της που ήταν πραγματικά τόσο διαφορετικό από ότι την έχουμε συνηθίσει.

Η ίδια χάρηκε τόσο πολύ που ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας πόσο ευτυχισμένη ήταν που κατάφερε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της, να περπατήσει για τον οίκο Prada και να συνεργαστεί μαζί του ως κύριο πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας του. Μάλιστα ευχαρίστησε τον οίκο που την εμπιστεύτηκε και πρόσθεσε στη λεζάντα και ένα emoji με "φατσούλα που κλαίει" δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη συγκίνησή της που ένα παιδικό της όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη:

Gigi Hadid - Zayn Malik: Full ερωτευμένοι σε φωτογράφιση για τη Vogue

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.