O θείος της Meghan Markle μοιράστηκε φωτογραφίες της από όταν ήταν μωρό

Καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle περιμένουν τον ερχομό του μωρό τους, ο θείος της Meghan, Joseph Johnson, μοιράστηκε μερικές μωρουδιακές φωτογραφίες της Δούκισσας. 

Ο ετεροθαλής αδερφός της Doria Ragland δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την ανιψιά του, αλλά έχει μόνο καλά πράγματα να πει για εκείνη. Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε είναι και η πρώτη φωτογραφία της Δούκισσας. Το νεογέννητο βρίσκεται στα χέρια της μαμάς του, φορώντας ένα φορμάκι σε απαλό πράσινο. Η δεύτερη φωτογραφία είναι ένα κοντινό πλάνο της Meghan ως μωρό, ενώ έχει ξαπλώσει σε ένα κουβερτάκι. Το φορμάκι της γράφει "Η ζωή ξεκινάει". Mια τρίτη λήψη έχει απαθανατίσει τα πρώτα βήματα της Μeghan, μπροστά από το οικογενειακό αυτοκίνητο. 

Συνολικά έχουν δημοσιευτεί τριάντα φωτογραφίες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών της Meghan με τη γιαγιά της, Jeanette.

Στη συνέντευξη που συνόδευε τις φωτογραφίες, ο θείος της Meghan επεσήμανε ότι δεν πιστεύει καθόλου τα άσχημα δημοσιεύματα που θέλουν την Meghan "απαιτητική" και "δύσκολη", ενώ θεωρεί ότι η Δούκισσα εύχεται κρυφά το μωρό να είναι κορίτσι.

Η ξαφνική παρουσία του με αυτές τις φωτογραφίες και τη συνέντευξη βέβαια, έχει προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις, καθώς μεγάλο μέρος των fans της Markle, θεωρούν ότι απλώς την εκμεταλλεύεται για να βγάλει λεφτά. Aξίζει εδώ να επισημάνουμε ότι ο Joseph δεν ήταν προσκέκλημένος στο γάμο της Meghan και του Harry.

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.