Δείτε τις φωτογραφίες της Kim Kardashian ως φοιτήτρια νομικής

Πριν λίγες μέρες η Kim Kardashian είχε ανακοινώσει πως διαβάζει για να γίνει δικηγόρος. "Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ," είπε. Η επιλογή της ήρθε από έναν συνδυασμό του ότι "έβλεπε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα" με την Alice Marie Johnason και συγχρόνως ένιωθε πως δεν μπορούσε να βοηθήσει αρκετά. "Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε για να βοηθήσω στο να αλλάξει το σύστημα και κάθομαι στο Roosevelt Room με έναν δικαστή που είχε δικάσει εγκληματίες και πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και απλά καθόμουν εκεί, σκεπτόμενη Oh, sh*t. Πρέπει να μάθω περισσότερα.

Έτσι λοιπόν είναι πλέον γεγονός η Kardashian έχει ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα και κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Ντυμένη με αθλητικά η Kim βγαίνει από το αυτοκίνητό της κρατώντας ένα σακίδιο και ένα ντοσιέ το οποίο γράφει  «Criminal».

Ανέβασε επίσης στο profile της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως διαβάζει μαζί με συμφοιτήτριες της και έγραψε στη λεζάντα: «Πέρσι, έκανα εγγραφή  να σπουδάσω στη νομική. Για τα επόμενα 4 χρόνια, απαιτούνται το λιγότερο 18 ώρες διαβάσματος την εβδομάδα και θα κάνω γραπτά και πολλαπλής επιλογής τεστ κάθε μήνα. Θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να σου περιορίζει το κυνήγι ονείρων σου και την επίτευξη νέων στόχων»

Δείτε στη gallery: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.