Οι καλύτερες στιγμές της Jennifer Lopez ως Youtuber

H Jennifer Lopez είναι η τελευταία μέχρι στιγμής celebrity του Hollywood που δοκιμάζει τον εαυτό της στο Youtube.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός, είχε ένα κανάλι στο Youtube από τις πρώτες μέρες ύπαρξης της πλατφόρμας, το 2005. Μέχρι πρόσφατα, oι 10 εκατομμύρια subscribers της συντονίζονταν μόνο για video clips, κινηματογραφικά trailers και άλλο επαγγελματικό υλικό. Τελευταία όμως, αποφάσισε να δώσει στην παρουσία της στο Youtube μια πιο προσωπική χροιά.

Στο intro της νέας αυτής πτυχής του καναλιού της, η Lopez λέει: "Θα δείτε περισσότερα από την Jennifer. Τον άνθρωπο Jennifer".

Μετά από ένα video με τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού, Medicine, η J.Lo ανέβασε ένα vlog στο οποίο κάθεται σε έναν καναπέ με πιασμένα μαλλιά, γυαλιά μυωπίας και πουλόβερ και μας λέει μια άγνωστη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Σε αυτό το video, η Jennifer Lopez εξομολογείται ότι η εμβληματική πράσινη Versace τουαλέτα που φόρεσε στα βραβεία Grammy το 2000 ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκε η αναζήτηση εικόνων στο Google. H αφήγησή της είναι υπέροχη, και πολλοί χρήστες έχουν σχολιάσει ότι τους έδωσε την εντύπωση μιας οικείας συζήτησης στον καναπέ ενός αγαπημένου προσώπου.

Ακολούθησε μια υπέροχη συνέντευξη που έδωσε στα παιδιά της, απαντώντας ειλικρινά στις δύσκολες ερωτήσεις τους.

"Πώς ένιωσες όταν ανακάλυψες ότι θα έκανες δίδυμα;", ρώτησε ο Max.

"Aυτό είναι μια καλή ιστορία", απάντησε η J.Lo. "Όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν έγκυος, ήμουν στην Πορτογαλία. Έκανα ένα μεγάλο show και είχα μόλις φύγει για δυο  μέρες. Όταν έκατσα, ήμουν στο τρέιλερ για τα μαλλιά και το makeup, και ένιωσα το εξής. Στην κοιλιά μου, ένιωσα ένα φτερούγισμα, και αμέσως ήξερα ότι είχα ζωή μέσα μου. Το ήξερα, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό."

Στη συνέχεια αποκάλυψε στις "καρύδες" της, όπως αποκαλεί τα δίδυμά της, ότι μετά πήγε στο γιατρό για να κάνει έναν υπέρηχο. "Ο γιατρός λέει 'βλέπεις εκει ακριβώς, έναν μικρό κόκκο ρύζι; αυτό είναι το μωρό. Βλέπεις τον άλλο κόκκο ρυζιού εκει; Αυτό είναι το άλλο μωρό'", ανακαλεί. "Ήμουν σε φάση 'ΤΙ;;'. Ξεκίνησα να γελάω υστερικά. Γέλασα δυνατά, δεν το πίστευα. Κι έτσι ανακάλυψα ότι θα έκανα δίδυμα".

Από όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν όμως, μόνο μια έπιασε την J.Lo απροετοίμαστη - όταν η Emme τη ρώτησε γλυκά "Είμαι εγώ η αγαπημένη σου;"

"Τι;;;" ρώτησε η Lopez ξαφνιασμένη καθώς τα δίδυμα ξέσπασαν σε γελάκια.

"Δεν έχω αγαπημένο! Δεν πιστεύω στους αγαπημένους!", απάντησε. "Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ έναν από τους δυο σας ως κάτι παραπάνω από τον άλλο. Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ"

Λίγο αργότερα, στις 2 Μαΐου, η Lopez έκανε άλλο ένα ενδιαφέρον video, στο οποίο σχολιάζει σκηνές από την ταινία "Κακιά πεθερά" στην οποία παίζει με τη Jane Fonda και διηγείται την άγνωστη ιστορία στην οποία παραλίγο να τυφλώσει τη διάσημη ηθοποιό.

Τέλος, ανέβασε κι ένα βιντεο στο οποίο δείχνει όλη της την προετοιμασία για το Met Gala 2019, και την μεταμόρφωσή της από τη στιγμή που δεν φοράει καθόλου makeup μέχρι την απόλυτη λάμψη της τελικής της εμφάνισης.

Δείτε ακόμη: 9 stylish διάσημες μαμάδες με ασυναγώνιστα looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.