H συγκινητική ομιλία του Πρίγκιπα Harry για τη μητέρα του στα Diana Awards

Ο Πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Diana Award National Youth Mentoring στο Banking Hall του Λονδίνου την Τρίτη, μόλις μια μέρα μετά από την ημέρα που η μητέρα του θα γιόρταζε τα 58α γενέθλιά της. Ο Δούκας του Sussex πόζαρε μαζί με τους παρευρισκόμενους που είναι μέρος του προγράμματος καθοδήγησης του οργανισμού. Το βραβειό Diana καθιερώθηκε το 1999 με σκοπό να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο της Πριγκίπισσας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Harry ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε μια ομιλία από τα βάθη της καρδιάς του, εξηγώντας τη σημασία του να είναι κανείς πρότυπο και να δίνει το παράδειγμα με την καλοσύνη του. Μίλησε για την καθαρότητα σκέψης που του χάρισε η πατρότητα, από τότε που εκείνος και η Meghan καλωσόρισαν τον γιο τους, Archie Harrison, "ξέροντας ότι ο γιος μου θα παρακολουθεί όσα κάνω, θα μιμείται τη συμπεριφορά μου και ίσως μια μέρα ακολουθήσει τα βήματά μου". Ανέφερε επίσης την φιλανθρωπική επιρροή της μητέρας του, η οποία πέθανε το 1997, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. "Η μητέρα μου, η Πριγκίπισσα Diana, ήταν πρότυπο για πάρα πολλούς ανθρώπους, χωρίς να συνειδητοποιεί τον αντίκτυπο που είχε σε τόσο πολλες ζωές", είπε ο Harry. "Δεν χρειάζεται να είσαι πριγκίπισσα ή δημόσιο πρόσωπο για να είσαι πρότυπο. Στην πραγματικότητα, είναι εξίσου σημαντικό αν δεν είσαι, επειδή είναι πιο εύκολο κανείς να ταυτιστεί".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.