Η Catherine Zeta-Jones και η 16χρονη κόρη της ποζάρουν στο front row του οίκου Fendi

Η κόρη της Catherine Zeta-Jones ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της όσον αφορά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις - απόδειξη η εμφάνιση με τη μητέρα της στη Ρώμη.

Το fashionable δίδυμο μαμάς και κόρης έκανε μία κοινή εμφάνιση στο front row του show του οίκου Fendi στο Κολοσσαίο και η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

Η 16χρονη Carys, που είναι μοντέλο, φόρεσε ένα ανοιχτό καφέ φόρεμα με κόψιμο στο μπροστινό μέρος, μία mini bag του οίκου Fendi και έντονο eyeliner. Η Catherine, έκανε μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη, nude γόβες και μαλλιά πιασμένα σε έναν κομψό κότσο.

Στο ίδιο show παρευρέθηκαν και οι Susan Sarandon, Kiernan Shipka και Zoey Deutch, ανάμεσα σε άλλες, που πόζαραν με την Catherine και την κόρη της.

Η Carys και η Catherine δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις μαζί - η τελευταία φορά που τις είδαμε ήταν σε ένα ακόμα fashion show του Michael Kors στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο.

 

Δείτε ακόμη: Carys Douglas: Η εντυπωσιακή κόρη της Catherine Zeta-Jones

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.