Η Jennie Garth μίλησε για τον τσακωμό της με την Shannen Doherty στα γυρίσματα του «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» που παραλίγο να ξεφύγει

Η Jennie Garth έχει μόνο αγάπη για την συμπρωταγωνίστριά της στα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Σε μια τηλεοπτική της συνέντευξη, η Garth εξομολογήθηκε ότι οι δυο τους αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρωτότυπης σειράς, και ένας από τους τσακωμούς τους παραλίγο να ξεφύγει.

"Ήμασταν νέες και πολύ χαζές" είπε, προσθέτωντας ότι η Tori Spelling συχνά λειτουργούσε ως ειρηνοποιός ανάμεσά τους. "Μπορώ να θυμηθώ μόνο ένα περιστατικό, και τότε ήταν που έφτασε κι έξω [από τα γυρίσματα]".

"Είμαι ένα κορίτσι από τις μεσοδυτικές πολιτείες και έχω περάσει χρόνο στην Αριζόνα, κι αυτό με κάνει σκληρή", είπε.

Σύμφωνα με την 47χρονη πλέον Garth, ο τσακωμός ξεκίνησε όταν η Doherty της σήκωσε τη φούστα. Παρόλο που και οι δύο γυναίκες ήταν έτοιμες για μάχη, η ηθοποιός είπε ότι καμία από τις δύο δεν έφαγε ούτε μια μπουνιά πριν την παρέμβαση της ασφάλειας.

"Ήμασταν και οι δυο πολύ δυνατές γυναίκες Κριοί που δεν κάνουν πίσω ο,τι κι αν γίνει", είπε.

Στα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησαν το 2014, η Garth έγραψε για τους λόγους που δεν μπορούσε να τα πάει καλά με την Doherty. "Ήμασταν εγκλωβισμένες στα γυρίσματα για 14-16 ώρες κάθε μέρα. Υπήρχαν φορές που αγαπούσαμε η μια την άλλη και φορές που θέλαμε να βγάλουμε η μια τα μάτια της άλλης".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.