Ο λόγος που η Jennifer Lopez ένιωσε άσχημα όταν είδε για πρώτη φορά την νέα ταινία της

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι όταν είδε για πρώτη φορά την ταινία Hustlers στην οποία πρωταγωνιστεί, ένιωσε κάπως άρρωστη. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της την Κυριακή, και αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του χαρακτήρα που υποδύεται την έκανε να νιώσει αρκετά άσχημα.

Η Lopez υποδύεται την Ramona, μια βετεράνο stripper η οποία οργανώνει μια πρωτοβουλία για να εξαπατά πλούσιους άντρες. Παρόλο όμως που η Ramona έχει μια ροπή προς την εγκληματική συμπεριφορά, η ηθοποιός δεν είναι καθόλου έτσι.

"Όταν είδα για πρώτη φορά την ταινία, ένιωσα να ανακατεύεται το στομάχι μου. Σκέφτηκα 'Θεέ μου, τι κάνουν; Θα σκοτώσουν αυτόν τον τύπο. Έπαιζαν με τη φωτιά", είπε η Lopez. "Είμαι άνθρωπος που ακολουθεί τους κανόνες. Πάντα φοβάμαι. Δεν θέλω καν να περνάω παράνομα τον δρόμο. Νιώθω ότι θα με πιάσουν", συνέχισε.

Οι συμπρωταγωνίστριες της Lopez, Constance Wu, και Keke Palmer, παραδέχτηκαν ότι το να αναλάβουν έναν ριψοκίνδυνο ρόλο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχουν κάνει για τα λεφτά. "Το κάνω αυτό αυτήν τη στιγμή", είπε η J. Lo. Για εκείνη, το πιο τρομακτικό κομμάτι της δουλειάς ήταν τα κοστούμια. "Δεν είναι το ίδιο με το να ανεβαίνω στη σκηνή με κολάν και διχτυωτά καλσόν και κορμάκια", αποκάλυψε. "Αυτά είναι σέξι κοστούμια. Είναι άλλο επίπεδο. Είσαι εκεί, γυμνή".

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.