«Μερικές μέρες κρύβομαι στην τουαλέτα και κλαίω»: H Kelly Clarkson μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας

Μπορεί η Kelly Clarkson να είναι ένα αστέρι στο μουσικό στερέωμα και να πρόκειται να αποκτήσει δικό της talk show, όμως η ίδια θεωρεί ότι είναι "απλώς φυσιολογική". "Αυτό που λένε οι άνθρωποι περισσότερο για εμένα είναι ότι δεν συμπεριφέρομαι σαν celebrity".

H ίδια θεωρεί ότι το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς της είναι να είναι μαμά για τα τέσσερα παιδιά της, την 5 ετών River Rose, τον 3 ετών Remington Alexander, την 18χρονη Savannah και τον γιο του συζύγου της από τον προηγούμενο γάμο του, τον 12χρονο Seth.

Όταν πρέπει να βρει χρόνο για τα παιδιά της, η star δεν έχει κανένα πρόβλημα να "πατήσει πόδι". Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του νέου της talk show, η ίδια υπήρξε κάθετη για τον χρόνο που χρειάζεται για τα παιδιά της. "Πρέπει να αφήνω τα παιδιά στο σχολείο", δήλωσε στην παραγωγή.

Επομένως, συμφωνήθηκε ότι το show της τραγουδίστρας δεν θα ξεκινάει μέχρι να πάει τα παιδιά στο σχολείο. "Πρέπει να βάζεις προτεραιότητες και να δείχνεις στους ανθρώπους ότι αυτό είναι σημαντικό", λέει η ίδια. "Και να μην νιώθεις ενοχές για αυτό".

"Μερικές μέρες", συνεχίζει, "κρύβομαι στην τουαλέτα και κλαίω και λέω 'Θεέ μου, πάει πολύ'. Όλοι το κάνουν. Όλοι οι γονείς το κάνουν, ειδικά αν σκέφτεσαι 'Καταστρέφω τα παιδιά μου; Ή τα πάω καλά; Δεν έχω ιδέα. Σίγουρα λίγο κι από τα δύο".

Μετά τις υπογραφές για το show, η Clarkson και η οικογένειά της μετακόμισαν από το Nashville στο Los Angeles. H River Rose μάλιστα είναι ήδη ενθουσιασμένη και κάνει "παραγγελίες" στη μαμά της για τους καλεσμένους.

Δείτε ακόμη: 10 celebrity μανούλες με τα παιδιά τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.