Η Kris Jenner και η Yolanda Hadid αποτίουν φόρο τιμής στη θρυλική Δυναστεία

Οι θρυλικές αντίπαλοι της Δυναστείας Alexis Colby και Krystle Carrington επέστρεψαν - αυτή τη φορά στο πρόσωπο της Kris Jenner και της Yolanda Hadid.

Οι διάσημες γυναίκες φωτογραφήθηκαν για το Harper's Bazaar και επανέφεραν τα πιο iconic look της διάσημης σαπουνόπερας των '80s, αναδημιουργώντας τους χαρακτήρες της Alexis και της Krystle’s, αλλά και τους επικούς τσακωμούς τους.

Καθώς οι δυο τους αναδημιουργούσαν τις σκηνές, έκαναν μια αναδρομή στις αναμνήσεις τους από τη Δυναστεία. "Θυμάμαι όταν έπαιξε για πρώτη φορά η Δυναστεία", λέει η Jenner. "Έβλεπα κάθε επεισόδιο. Δυο γυναίκες που δεν φοβόντουσαν να τσαλακωθούν, πετώντας η μια την άλλη στην πισίνα; Ήταν πολύ διασκεδαστικό".

Παρόλο που η Hadid και η Jenner διασκέδασαν πολύ με τη φωτογράφηση, η Hadid μοιράστηκε ότι στον πραγματικό κόσμο, οι γυναίκες πρέπει να βοηθάνε η μια την άλλη και όχι να συνωμοτούν.

"Οι γυναίκες πρέπει να υποστηρίζουν η μια την άλλη, όχι να τσακώνονται", είπε η Hadid. "Το λέω πάντα στα παιδιά μου 'να είστε ευγενικοί και να αναγνωρίζετε όσους βρίσκονται γύρω σας. Οι άνθρωποι ίσως δε θυμούνται το όμορφο πρόσωπό σας, αλλά θα θυμούνται την όμορφη καρδιά σας'".

"Ως γυναίκα, θεωρώ σημαντικό να ρίχνουμε φως πάνω στις άλλες γυναίκες", δήλωσε η Jenner.

Δείτε ακόμη: Οι σειρές που έκαναν στιλιστικό statement

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.