Ο Justin Bieber έκανε ένα throwback στην αρχή της σχέσης του με τη Hailey Baldwin λίγο πριν τον γάμο τους

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο γάμο του με την Hailey Baldwin ο Justin Bieber έκανε ένα throwback στην αρχή της σχέσης τους. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram από όταν ήταν έφηβοι.

"Η σύζυγός μου κι εγώ 🙂 από εδώ ξεκίνησαν όλα", έγραψε ο Justin στην γλυκιά φωτογραφία που τους δείχνει να χαμογελούν αγκαλιά. 

Πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία. H Kylie Jenner σχολίασε "Αυτό είναι υπέροχο", ενώ η μητέρα του Justin, Pattie, πρόσθεσε: "Η καρδιά μου 😍 Πόσο αξιολάτρευτο!"

Ο Bieber και η Baldwin γνωρίζονται από όταν ήταν έφηβοι, αλλά η φιλία τους μετατράπηκε σε ειδύλλιο το 2016. Μετά από ένα εξωτικό ταξίδι που πήγαν οι δυο τους στο St. Barts, χώρισαν. Τον Μάιο του 2018 η φλόγα αναζωπυρώθηκε και δυο μήνες αργότερα ο Justin της έκανε πρόταση γάμου στις Μπαχάμες. Τον Σεπτέμβριο είχαν ήδη παντρευτεί κρυφά στη Νέα Υόρκη. 

Η αναμνηστική φωτογραφία έρχεται λίγες ώρες πριν το ζευγάρι πραγματοποιήσει τον δεύτερο γάμο του, που θα είναι αυτή τη φορά θρησκευτικός. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και για τους δύο.

Δείτε ακόμη: Οι μυστικοί γάμοι της χρονιάς 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.