«Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι με ποιον θα πάω σήμερα»: Η σκανδαλώδης ερωτική ζωή του Marlon Brando μέσα από τη νέα του βιογραφία

Στη νέα βιογραφία με τίτλο: «Ο υποψήφιος: Η ιστορία του Marlon Brando», ο συγγραφέας William J. Mann σκιαγραφεί το πορτρέτο ενός από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του 20ου αιώνα. 

Από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δίπλα στους αλκοολικούς του γονείς μέχρι ιδιαίτερα γεγονότα που τον στιγμάτισαν, ο Mann αναφέρεται στην απαξιωτική στάση που είχε συχνά ο ηθοποιός απέναντι στις γυναίκες, ενώ στέκεται για μια ακόμη φορά στις ασυγκράτητες σεξουαλικές του ορμές. 

«Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι με ποιον θα πάω σήμερα». Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη του Marlon Brando όταν σηκωνόταν από το κρεβάτι, ακόμη κι αν κοιμόταν κάποια γυναίκα δίπλα του. Ο ίδιος άλλωστε, όπως είχε δηλώσει, για κάθε ημέρα της εβδομάδας χρειαζόταν και από μια διαφορετική γυναίκα στο πλάι του.

Κοιμόταν με τις συζύγους των φίλων του καθώς αυτό αποτελούσε μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον, αλλά ο Mann ισχυρίζεται πως ο Brando είχε ερωτικές περιπτύξεις και με άντρες από τη εποχή που ήταν ακόμη δόκιμος στη στρατιωτική σχολή. «Ήταν ιδιαίτερα άνετος σε ό,τι είχε να κάνει με τη σεξουαλικότητα, δεν είχε όρια στον έρωτα και το φύλο». 

Μάλιστα, η ερωτική του ζωή ήταν τόσο θυελλώδης και έντονη, που λέγεται πως από το κρεβάτι του είχαν περάσει σχεδόν όλες οι ηθοποιοί της εποχής, όπως η Marilyn Monroe, παρόλο που η Monroe δεν ήταν ο τύπος του. Είχε όμως, «μια γήινη αίσθηση του χιούμορ που σίγουρα θα του άρεσε». 

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις του ηθοποιού γίνονταν ακόμη και με άνδρες, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «έκανε σεξ με οτιδήποτε. Οτιδήποτε! Θα έκανε σεξ ακόμη και με γραμματοκιβώτιο». Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός είχε πάει με τους James Baldwin Και Richard Pryor. 

Δείτε ακόμη: Τα σκάνδαλα του παλιού Hollywood που μας σοκάρουν μέχρι σήμερα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.