Jane Seymour: «Στο Hollywood oι σχεδιαστές δεν σε ντύνουν εύκολα στα 68 σου»

Η 68χρονη ηθοποιός, Jane Seymour παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Guardian σχετικά με το πόσο η ηλικία επηρεάζει την επαγγελματική καριέρα των γυναικών στο Hollywood.

Όπως η ίδια δηλώνει, «Δεν πληρώθηκα ποτέ από σχεδιαστή για να φορέσω κάποιο ρούχο, παρόλο που στις ημέρες μας, δεν είναι σίγουρο ότι όλοι οι σχεδιαστές θα έντυναν κάποια γυναίκα στην ηλικία μου». Όπως εξήγησε πάντως, η ηθοποιός πολλές φορές, ντύνεται με πολλά από τα παλιά της κομμάτια μόνη της. 

«Δεν με νοιάζει να φοράω ρούχα, με τα οποία επέλεγα να ντύνομαι και παλαιότερα, ακόμη και αν αυτό δεν είναι κάποιες φορές, αποδεκτό από τον κόσμο. Εάν το ρούχο ταιριάζει στην περίσταση, το φοράω ξανά και ξανά».

Η Seymour επίσης, αποκάλυψε ότι ο Gianni Versace της δάνειζε φορέματα που ήταν σχεδιασμένα για τη Donatella επειδή φορούσαν το ίδιο νούμερο. Η αγαπημένη «Dr. Quinn» δήλωσε επίσης, «όταν ήμουν νεότερη, δεν είχα πολλά χρήματα οπότε πήγαινα σε vintage μαγαζιά ή στις εκπτώσεις και προσάρμοζα τα σύνολα που έβρισκα επάνω μου».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: splashnews

Δείτε ακόμη: Hair Icon: Selena Gomez

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.