Πώς έχει καταφέρει η Jessica Chastain να κρατήσει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή

Σε γενικές γραμμές, οι διάσημοι που έχουν αποκτήσει παιδιά, τείνουν να κάνουν δύο πράγματα. Υπάρχουν εκείνοι που χαίρονται να μοιράζονται κάθε milestone που το μωρό τους καταφέρνει, γεμίζοντάς τους με ευαχαρίστηση, όπως η Chrissy Teigen ή η Hilary Duff. Kαι υπάρχουν και διάσημοι όπως η Blake Lively ή ο Bradley Cooper, που, κατά πάσα πιθανότητα, θα προτιμούσαν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και η διάσημη ηθοποιός, Jessica Chastain.

H Chastain θα προτιμούσε να μην γνωρίζε κανείς όχι μόνο πράγματα για την προσωπική της ζωή αλλά και ότι είναι μητέρα. Ήταν πριν από ένα χρόνο, όταν μάθαμε ότι η 42χρονη Chastain είχε γίνει μαμά, καλωσορίζοντας με τον συζυγό Gian Luca Passi de Preposulo ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα, έγινε γνωστό το ευτυχές γεγονός αφού πέρασαν σχεδόν 19 μήνες. 

"Δεν έχω κάποιο lifestyle site, δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω περισσότερη φήμη", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. "Μερικοί άνθρωποι είναι φτιαγμένοι γι' αυτό. Εγώ δεν μπορώ ν' αντέξω αυτό το επίπεδο άγχους, λόγω της υπερπροβολής", είπε.

Η διάσημη ηθοποιός, πάντα βάζει τα όρια στις συνεντεύξεις που δίνει όταν έρχονται ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, που αφορούν είτε στον σύζυγό της είτε στο παιδί της. 

Δείτε ακόμη: Το ρετρό beauty look της Jessica Chastain

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.