Η Jennifer Lopez αποδεικνύει ότι μπορεί να τα συνδυάζει όλα - Έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony

Η Jennifer Lopez δείχνει ότι είναι επαγγελματίας σχεδόν ουσιαστικά σε όλα - δηλαδή, τραγουδά, χορεύει, είναι μια ενεργή γυναίκα, μια καλή σύντροφος και επιχειρηματίας. Και τώρα, σε ένα νέο στιγμιότυπο της που είδαμε στο Instagram με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, αποδεικνύει επίσης ότι έχει και αξιοζήλευτες δεξιότητες για την κηδεμονία από κοινού.

O πρώην σύζυγος της Lopez, Marc Anthony, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Lopez και την 11χρονη κόρη του, Emme Maribel Muñiz, περπατώντας χέρι χέρι. «Τίποτα άλλο παρά αγάπη μεταξύ μας», σχολίασε ο Anthony. Η Lopez και ο Anthony παντρεύτηκαν το 2004 στο Beverly Hills και τα παιδιά τους ήρθαν στον κόσμο, τον Φεβρουάριο του 2008. Έπειτα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, το 2011. Και οι δύο ήταν ειλικρινείς σχετικά με τη σημασία της συντροφικότητας και της κηδεμονίας από κοινού, ενώ κατάφεραν να παραμείνουν στενοί φίλοι ακόμη και μετά τη διάλυση του γάμου τους.

Δείτε ακόμη: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.