H Emilia Clarke μετά την περιπέτεια με την υγεία της παραδίδει μαθήματα αυτογνωσίας και αυτοσεβασμού

Έχοντας υποστεί δύο απειλητικά για τη ζωή ανευρύσματα εγκεφάλου, η ηθοποιός του Game Of Thrones, Emilia Clarke, μιλά για τη σημασία της αγάπης προς τον εαυτό.

Μερικές φορές, είναι ευκολότερο να είσαι ευγενής με άλλους εκτός από τον εαυτό σου. Ευτυχώς, η Emilia Clarke είναι πολύ έμπειρη στην τέχνη της αυτογνωσίας. Η διάσημη ηθοποιός τονίζει ότι πρέπει όλοι να αποδεχθούμε τα συναισθήματά μας. "Ο καθένας έχει μια εσωτερική φωνή. Αποκαλώ τη δική μου "Steve". Αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας, μην προσπαθήστε να τα απωθήσετε. Και όταν η φωνή σας είναι άσχημη, ακούστε την όμορφη φωνή σας".

Ακόμη αναφέρει πως πρέπει να αποφεύγουμε την οποιαδήποτε σύγκριση. "Όταν συγκρίνετε τη ζωή σας με όλα τα εκπληκτικά πράγματα που έχει κάποιος άλλος, πείτε στον εαυτό σας:«εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν όμως, αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που κάνω πραγματικά καλά»". Επίσης, όπως λέει είναι ανάγκη να επιβραβεύουμε τις επιτυχίες μας και να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη τη ζωή, σύμφωνα με τις ανάγκες μας. "Τα απλά και μικρά πράγματα βοηθούν στο να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη τη ζωή μας".

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι πιο κοντές stars του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.