Grammys 2020: Οι stars των μουσικών βραβείων αποτίουν φόρο τιμής στον Kobe Bryant

Η λαμπερή βραδιά των Grammys πραγματοποιήθηκε υπό κλίμα συγκίνησης και θλίψης στο Los Angeles όπου ο Kobe Bryant πρωταγωνίστησε επί είκοσι χρόνια στην ομάδα NBA της πόλης. Η θλίψη από την απώλεια του θρύλου του basket έγινε αντιληπτή στο κόκκινο χαλί, καθώς οι celebrities από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μεγάλη αυτή προσωπικότητα που έφυγε νωρίς από κοντά μας.

Η είδηση του θανάτου του Kobe Bryant έγινε γνωστή ήδη από τα πρώτα λεπτά του Grammys Award Show ενώ η παρουσιάστρια των βραβείων, Alicia Keys, δήλωσε πως ένιωθε «απίστευτα λυπημένη» από τον ξαφνικό θάνατο του Bryant. Στη σκηνή ανέβηκαν οι Boyz II Men όπου τραγούδησαν “It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday”, αφιερώνοντάς το στη μνήμη του σπουδαίου παίκτη. 

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, "Ο κόσμος έχασε έναν ήρωα". Η βραδιά ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με τους περισσότερους celebrities να έχουν μείνει άφωνοι από την είδηση του τραγικού γεγονότος κατά τη διάρκεια του 62ου μουσικού show. 

Πολλοί από αυτούς λύγισαν και δάκρυσαν στη σκηνή.

Ο DJ Khaled χαρακτήρισε την είδηση του θάνατο του Bryant «καταστροφική». Ο ίδιος συμμετείχε σε ένα αφιέρωμα επίσης για τον Nipsey Hussle ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019, με τους John Legend, τον Meek Mill, τον Kirk Franklin, τον Roddy Ricch και τον YG. Τραγούδησαν  "Επιστολή προς τον "Letter to Nipsey" και "Higher" και στράφηκαν προς την οθόνη με την εικόνα του Hussle και Bryant.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.