Cristiano Ronaldo: Ο πρώτος άνθρωπος που ξεπέρασε τα 200 εκ. followers στο Instagram και τα εξωφρενικά ποσά που λαμβάνει

Ρεκόρ από followers έκανε ο διάσημος ποδοσφαιριστής, Cristiano Ronaldo. Όπως είναι γνωστό ο Cristiano είναι από τους λίγους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη δυναμική και επίδραση στον κόσμο των social media.

Ιστορική πρωτιά για τον Cristiano Ronaldo που έσπασε το ρεκόρ των 200 εκατομμυρίων followers στο Instagram. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους έγινε το πρώτο άτομο που έσπασε το φράγμα των 200 εκατομμυρίων followers στο Instagram, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τους followers διασημοτήτων, όπως η Kim Kardashian, η Beyonce ή η Ariana Grande. Ο ίδιος «γιόρτασε» τη νέα αυτή πρωτιά με ένα βιντεάκι στο Instagram.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας μάρκετινγκ Hopper HQ για λογαριασμό του Instagram, ο Ρονάλντο βγάζει περίπου 900.000 ευρώ από κάθε χορηγούμενο ποστ, ενώ ετησίως υπολογίζεται πως κερδίζει περί τα 48 εκατομμύρια ευρώ - περισσότερα δηλαδή απ' ό,τι βγάζει ως ποδοσφαιριστής.

Δείτε ακόμη:BEST DRESSED SAG AWARDS 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.