Kate Hudson: «Δεν έχει τελειώσει η αποστολή μου ως μαμά»

Η διάσημη ηθοποιός, Kate Hudson παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη στην Ellen DeGeneres πως ίσως μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ η οικογένειά της.

"Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει ακόμα η αποστολή μου ως μαμά. Είμαι σε αυτή τη φάση τώρα και η Rani είναι στην ηλικία που λέει συνέχεια, «θέλω ένα αδερφάκι». Είναι περίεργο... είναι σαν μια νέα φάση." "Είναι τόσο αστεία - νομίζω ότι πήρε το αστείο μας γονίδιο", δήλωσε η Kate για τη μικρή της κόρη, η οποία μοιάζει εξαιρετικά με τον σύντροφό της Danny Fujikawa.

Το πιο αστείο στιγμιότυπο της συνέντευξης βέβαια, ήταν άλλο. Η Hudson αναφέρθηκε στην εφηβεία της και στη στιγμή που ο τότε νεαρός Tom Cruise είχε σκαρφαλώσει για να μπει σε party της. "Βλέπω κάποιον να σκαρφαλώνει, κυριολεκτικά να σκαρφαλώνει και με πιάνει πανικός", είπε. "Πήγα πιο μακριά και ήμουν έτοιμη να φωνάξω σε αυτόν τον τύπο, και συνειδητοποιώ ότι είναι ο Tom Cruise!".

Δείτε ακόμη: 5 + 1 φωτογραφίες που απαθανατίζουν το θαύμα της γέννησης (364399)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.