Όλες οι φορές που η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με το iconic print του οίκου Versace

Ήταν πριν από 20 χρόνια που η Jennifer Lopez φόρεσε για πρώτη φορά το περίφημο jungle φόρεμα του οίκου Versace στα βραβεία Grammy και έμεινε στην ιστορία. Το τροπικό print και η ιδιαίτερη λαιμόκοψη ήταν αρκετά για να γίνουν ένα print που λατρεύει η ίδια μέχρι σήμερα και το αποδεικνύει στις stylish εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς.

Τον Σεπτέμβριο μάλιστα, μας είχε εκπλήξει όλους καθώς εμφανίστηκε στο catwalk του οίκου Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, φορώντας μια νέα sexy εκδοχή του φορέματος και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενθουσιάζοντας τους fans της και όχι μόνο.

Πρόσφατα λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Μαϊάμι, φορώντας το jungle print σε μια πιο casual εκδοχή. Συνδύασε πουκάμισο και παντελόνι με το ίδιο μοτίβο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με άνετα sneakers. Σίγουρα αυτό το print της ταιριάζει απόλυτα και ο οίκος Versace δεν θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη επιλογή.

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις παρακάτω:

2020:

2019:

Πηγή φωτοφραφίας: Getty Images

2000:

Πηγή φωτοφραφίας: Getty Images

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.