Το video με τη δημόσια ομιλία του πρίγκιπα William για τον κορωνοϊό

Ο πρίγκιπας William είναι μέχρι στιγμής, το μοναδικό μέλος από τη βασιλική οικογένεια που ανέβασε video, μιλώντας για τον κορωνοϊό.

Μπορεί πριν λίγες ώρες, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να παρουσίασαν γραπτώς στο Instagram τι σκοπεύουν να κάνουν για να βοηθήσουν απέναντι στην εξάπλωση του ιού, αλλά ο δούκας του Cambridge πήρε θέση μέσα από ένα σύντομο video.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, απαιτείται να γίνει κατανοητή η σημασία της δωρεάς αυτό το διάστημα και ήδη έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις από διάφορες οργανώσεις της κυβέρνησης ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα εφόδια και χρήματα για την καταπολέμηση του ιού.

Μεταξύ άλλων, στο παρακάτω βίντεο, ο πρίγκιπας William μίλησε για το "μοναδικό χάρισμα των Βρετανών να ενώνονται σε τέτοιες στιγμές", ενώ όπως πρόσθεσε, "είναι επιθυμία όλων να βοηθήσουν απέναντι στη διεθνή τραγωδία που βιώνουμε ώστε να καταπολεμηθεί στο ελάχιστο δυνατό η περαιτέρω εξάπλωση του ιού".  

 Μιλώντας από καρδιάς, ο δούκας όπως θα παρακολουθήσετε, έθιξε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα για τον ιό, "που εξαπλώθηκε πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι όλοι πίστευαν". 

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.