H Ashley Graham αγκαλιά με τον 8 εβδομάδων γιο της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Tο διάσημο plus size μοντέλο μοιράστηκε μία φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να κρατά το νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της. Ο μικρός Isaac Menelik Giovanni, όπως είναι το όνομα του, είναι μόλις 8 εβδομάδων και η φωτογραφία τους είναι ό, τι πιο γλυκό και όμορφο είδαμε.

Η 32χρονη star του modeling και του body positivity εμφανίζεται με ένα απλό μαύρο φανελάκι, αμακιγιάριστη να κρατά το μωράκι της και ξετρελαίνει τους θαυμαστές της.

Η Graham και ο σύζυγός της Justin Ervin βρίσκονται στο σπίτι με το μωρό τους, εν μέσω της συνεχούς εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.
 

"Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση να μένουμε μέσα όλη την ημέρα, οπότε θυμηθείτε να κάνετε check-in και να φροντίζετε για την ψυχική σας υγεία". "Αν και οι καιροί είναι δύσκολoι, επιλέγω να μην φοβάμαι. Έχω πίστη στο τώρα και στο μέλλον".

"Είναι σημαντικό για εμάς, να παραμείνουμε θετικοί, ήρεμοι και να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον", συνέχισε. "Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί αυτό σοβαρά: αν η δουλειά σας τo επιτρέπει, απομακρυνθείτε κοινωνικά. Ακόμα κι αν είσαι νέος και υγιής, εναπόκειται σε όλους μας να κάνουμε το χρέος μας και να προστατεύσουμε τους άλλους, ειδικά τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.