Η Natalie Portman εξηγεί γιατί μένει σπίτι και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο

Πολλοί είναι οι celebrities, που αυτό το διάστημα, προσπαθούν να μεταφέρουν τα δικά τους μηνύματα για την καραντίνα που όλοι βιώνουμε.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Natalie Portman δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό έπειτα από ένα clallenge στο Instagram, όπου περιγράφει ονομαστικά, τους λόγους που την κρατούν μέσα στο σπίτι. 

Η Portman κρατάει ένα λευκό χαρτόνι, στο οποίο αναγράφονται τα εξής: "#Μένω σπίτι για: τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας, για την προφύλαξη του ανοσοποιητικού των φίλων μου, της οικογένειάς μου, των γειτόνων μου, αλλά και για τις φίλες μου που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη ή έχουν νεογέννητα". 

Η ίδια συνοδεύει τη φωτογραφία, με κάποια από τα παρακάτω λόγια: "Μερικοί φίλοι μου είναι αρκετά ευάλωτοι. Μένω στο σπίτι για εκείνους για τους εκατομμύρια εργαζόμενους στο σύστημα υγείας που θέτουν σε ρίσκο τις ζωές τους καθημερινά για εμάς. Εσείς για ποιους μένετε σπίτι;". 

Οι λόγοι που μας κάνουν να μένουμε σπίτι είναι σίγουρα πολλοί και η εφαρμογή τους στην πράξη απαιτεί την απαραίτητη συνέπεια από όλους μας. 

Δείτε ακόμη: 8 + 1 διάσημες γυναίκες έχουν καταπληκτική ομοιότητα με stars του παλιού Hollywood 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.