Η Chrissy Teigen διάβασε δημοσίως το γλυκό ποίημα μιας 7χρονης για τους καθημερινούς "ήρωες" της πανδημίας

Στα πλαίσια του "One World: Together at Home", η Chrissy Teigen θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο ένα αξιολάτρευτο και γλυκό ποίημα, έτσι όπως γράφτηκε από ένα 7χρονο κορίτσι. Το ποίημα υμνεί το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται ακατάπαυστα εν μέσω της πανδημίας. 

Η Teigen και ο John Legend εμφανίστηκαν μαζί στο pre show της μεγάλης διαδικτυακής συναυλίας, που συγκέντρωσε 128 εκατομμύρια δολάρια για τον ΠΟΥ, και θέλησαν να ευχαριστήσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους όλους όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή αυτό το διάστημα. Η Chrissy διάβασε μάλιστα, το ποίημα που έγραψε μια 7χρονη, ως φόρο τιμής σε όλες τις προσπάθειες ανακούφισης από τον ιό. 

"Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες μου. Σε βοηθούν όταν είσαι άρρωστος και όταν πονάς. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές πάντα θα μας βοηθούν. Είναι ευγενικοί και γενναιόδωροι, και πάντα γενναίοι. Είμαι πολύ χαρούμενη που οι γιατροί και οι νοσηλευτές θα είναι πάντα εδώ".

Μάλιστα, το Global Citizen μοιράστηκε στο Twitter τη γλυκιά στιγμή κι έγραψε, "Σε όλο το προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παγκοσμίως, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του για να προστατεύσει τις ζωές των υπολοίπων. Το ευχαριστώ είναι λίγο". Ενώ όπως προστέθηκε, "Το ποίημα που διάβασε η Chrissy Teigen, γράφτηκε από ένα 7χρονο κορίτσι στην Κολομβία και τα μετέφερε όλα καλύτερα από τον καθένα". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.