H 7χρονη κόρη της Drew Barrymore φωτογράφισε επαγγελματικά την ηθοποιό και το αποτέλεσμα ήταν διασκεδαστικό

Η Drew Barrymore είναι γνωστό πως έχει κόρη την Olive, η οποία είναι 7,5 χρονών. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι πως πρόσφατα, η μικρή έγινε ο προσωπικός φωτογράφος της ηθοποιού για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής φωτογράφισης. 

Δεδομένων των συνθηκών που όλοι ζούμε, η συνεργασία της αγαπημένης ηθοποιού με επαγγελματίες φωτογράφους για τις ανάγκες φωτογράφισης για το εξώφυλλο του περιοδικού, theststyle των The Sunday Times, ήταν αδύνατη γι' αυτό η Barrymore σκαρφίστηκε τον καλύτερο τρόπο για να μη χαθεί η φωτογράφιση.

Ζήτησε από την μικρή Olive να κάνει μερικές λήψεις χωρίς να τη φωτογραφίσει από κάτω. Η μικρή της απάντησε, λέγοντας πως: "Έτσι δεν θα φαίνεται ότι έχεις μεγάλο πιγούνι"!

"Ξάπλωσα στην άμμο και αφέθηκα στη φωτογράφο μου. Κοίταξα γύρω να δω μήπως περνούσε κάποιος, αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Επικρατεί παντού ησυχία τώρα και μπορείς να το νιώσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία απόλαυσε πραγματικά τη φωτογράφιση με την κόρη της και το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό και ταυτόχρονα, απόλυτα διασκεδαστικό.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.