Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αναβάλλουν επ’ αόριστον τον γάμο τους

Αυτό το διάστημα υπό κανονικές συνθήκες η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez θα ετοίμαζαν τον γάμο τους αλλά η εξάπλωση του κορωνοϊού είχε άλλα σχέδια και για εκείνους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα το αγαπημένο ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλλει για δεύτερη φορά τον γάμο του και αυτή τη φορά  επ ‘αόριστον. Ο γάμος θα γινόταν στην Ιταλία αλλά λόγω της αβεβαιότητας ακυρώθηκε.

Οι πηγές αναφέρουν ότι οι στενοί τους φίλοι λένε: "Οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν πρόσφατα ότι ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του καλοκαιριού όπως ήταν αναμενόμενο".

Ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους εξακολουθούν να αναζητούν μια νέα ημερομηνία για τον γάμο, αλλά δεν πιστεύουν ότι θα μπορέσει σύντομα να πραγματοποιηθεί η τελετή. Το ζευγάρι ενδεχομένως θα περιμένει μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν ώστε να χαρούν τον γάμο των ονείρων τους στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.