H Jennifer Lopez αναβίωσε την εμβληματική σκηνή του "Dirty Dancing", χορεύοντας στη βροχή

Η πιο χαρακτηριστική σκηνή ίσως, της επιτυχημένης θρυλικής ταινίας "Dirty Dancing", που έμεινε στην ιστορία, ήταν εκείνη των πρωταγωνιστών της, Patrick Swayze και Jennifer Grey.

Χορεύοντας μοναδικά το "Time of my life", το χορευτικό ζευγάρι έχει συνδεθεί μέχρι σήμερα, στη μνήμη μας με τη χαρακτηριστική σκηνή και το αγαπημένο αυτό μουσικό κομμάτι. 

Υπό μία νέα και εντελώς διαφορετική εκδοχή, η Jennifer Lopez φαίνεται πως πριν λίγες ώρες, εμπνεύστηκε από τη βροχή και θέλησε να αναβιώσει τη θρυλική σκηνή στην αυλή του σπιτιού της. Η βασική διαφορά ήταν πως ο Alex Rodriguez τραβούσε απλώς το video, που δείχνει τη Lopez να χορεύει μόνη της στη βροχή χωρίς εκείνον, λίγο προτού ολοκληρώσει τη σκηνή, κάνοντας βουτιά μέσα στην πισίνα της έπαυλής τους στο Miami. 

Παρόλο που θα περιμέναμε ο αγαπημένος της να την σηκώσει στον αέρα, χαρίζοντάς της "μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους", ο Rodriguez κατέγραψε τη στιγμή, γράφοντας στη λεζάντα του post, "Στη ζωή δεν περιμένεις να κοπάσει η καταιγίδα. Μαθαίνεις να χορεύεις στη βροχή, (ή να πέφτεις στην πισίνα), συμπληρώνοντας με χιούμορ, το γνωστό quote της Vivian Greene. 

Το ζευγάρι δηλώνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, περιμένοντας με ανυπομονησία να οριστεί εκ νέου ο γάμος, που θα επισφραγίσει την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.