"Happy Father's Day in Heaven": Η συγκινητική δημοσίευση της μικρής Gianna για τον αδικοχαμένο μπαμπά της, George Floyd

Η 6χρονη κόρη του George Floyd, Gianna Floyd ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο στον αδικοχαμένο μπαμπά της με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα. 

Στέλνοντας στον Παράδεισο ένα ηχηρό "Happy Father's Day", η μικρή μεταξύ άλλων, ακούγεται να λέει σε ένα post στο Instagram, πως ο μπαμπάς της ήταν  "δυνατός και καλός, και κυρίως, καλός μαζί της". Αναρτώντας μια γλυκιά throwback φωτογραφία με την ίδια και τον μπαμπά της, η μικρή Gianna αναφέρει μεταξύ άλλων, "Happy Father's Day in Heaven Daddy". Ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη, που επίσης μοιράστηκε στο Instagram, η Gianna μιλάει γλυκά για τον μπαμπά της, ανακαλώντας τις ομορφότερες αναμνήσεις μαζί του. 

"Όταν ήμουν μωρό, ο μπαμπάς έκανε τα πάντα για εμένα. Όπως το να αλλάζει την πάνα μου, να με ταΐζει όλη την ώρα και να με βάζει για ύπνο στο κρεβάτι". Ήταν δυνατός, καλός και κυρίως, καλός μαζί μου. Και είχε πολύ χιούμορ...πάντα". 

Τα υπόλοιπα τα αφηγείται καλύτερα η μικρή στο video, που προκάλεσε τη συγκίνηση των fans και είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός γλυκού μπαμπά, του αδικοχαμένου George Floyd. 

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες ανά τον κόσμο 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.