"Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου": Ο Alec Baldwin γιορτάζει την επέτειο γάμου του με τη Hilaria με τον πιο γλυκό τρόπο

Πριν από οκτώ χρόνια, ο Alec Baldwin πήρε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του, να παντρευτεί τη Hilaria.

Την Τρίτη, ο 62χρονος Alec γιόρτασε την επέτειο τους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με την 36χρονη αγαπημένη του από την ημέρα του γάμου τους. "Πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα. Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Χαρούμενη επέτειο @hilariabaldwin", έγραψε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία. 

Η Hilaria με τη σειρά της, ανέβασε κι εκείνη στιγμιότυπο από τη μέρα του γάμου τους, όπου ο Alec την κρατά στην αγκαλιά του.

Η Hilaria διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος έπειτα από δύο αποβολές τον προηγούμενο Απρίλιο και τον Νοέμβριο. Το μωρό που θα έρθει στον κόσμο, θα υποδεχτούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, Carmen Gabriela, Romeo Alejandro David, Leonardo Ángel Charles και Rafael Thomas, χαρίζοντας και άλλη αγάπη και χαρά μέσα στο σπίτι. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.