Το συγκινητικό μήνυμα της Maria Menounos για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο

Το δικό της μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που περνούν δύσκολα λόγω προβλημάτων υγείας θέλησε να στείλει η Maria Menounos. Η διάσημη παρουσιάστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια καθώς η μητέρα της έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο.

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά από την πρώτη στιγμή για όλες αυτές τις στιγμές, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας όσο βιώνουν το ίδιο.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει με τη μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε, «Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλεφώνημα από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά. Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε, αυτό είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα».

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.