Τα προφητικά λόγια του Brad Pitt από τον Σεπτέμβρη του 2019 για τη χρήση της μάσκας - Το video που έγινε viral τις τελευταίες ώρες

Τις τελευταίες ώρες, ένα video με τον Brad Pitt από συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 2019, κάνει ξανά τον γύρο του Διαδικτύου και γίνεται viral ενώ παράλληλα, θα το χαρακτηρίζαμε σχεδόν προφητικό. 

Ο διάσημος ηθοποιός είχε βρεθεί τότε, στο Τόκιο για την πρεμιέρα της ταινίας "Ad Astra" όταν παρατήρησε κάποιον από το πλήθος να φοράει μάσκα. Απροσδόκητα, ο Pitt διέκοψε τη ροή της συνέντευξης για να κάνει ένα σχόλιο επάνω στη χρησιμότητα της μάσκας. Είναι γνωστό πως σε πολλές ασιατικές χώρες, όπως στην Ιαπωνία όπου ο κόσμος έχει συνηθίσει να φοράει μάσκες εξαιτίας ασθενειών και του SARS, η χρήση της ήταν κάτι διαδεδομένο πολύ καιρό πριν την πανδημία του κορωνοϊού. 

Στο 11λεπτο βίντεο που ακολουθεί, ο Brad Pitt αναφέρει ότι την πρώτη φορά που πήγε στο Τόκιο και είδε τους ανθρώπους γύρω του με μάσκες, σκέφτηκε υποσυνείδητα ότι επρόκειτο για κάτι "παρανοϊκό". Ωστόσο, στη συνέχεια όπως αναφέρει και στο βίντεο: "Μετά σκέφτηκα ότι όταν έχεις ένα κρύωμα, φορώντας μάσκα, προστατεύεις τους γύρω σου και κατάλαβα πόσο υπεύθυνοι είστε και πόσο σωστό είναι όλο αυτό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το εφαρμόζουμε σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς...»!

Η σημερινή πραγματικότητα αποδεικνύει πως τα λόγια του ηθοποιού ήταν προφητικά γύρω από την εφαρμογή της μάσκας από όλους μας. Το παρακάτω βίντεο έγινε viral σε μια περίοδο μάλιστα, που ο κόσμος διχάζεται για το εάν πλέον η χρήση της μάσκας είναι ένα από τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την καταπολέμηση της πανδημίας ή ένα μέσο συγκεκριμένης σκοπιμότητας. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της ομιλίας του Σεπτεμβρίου του '19 στο 7.50 της συνέντευξης. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS