Ο Brad Pitt, ως Dr. Fauci, κέρδισε υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία Emmy

Η υποψηφιότητά του αφορά την ερμηνεία του Brad Pitt ως Dr. Anthony Fauci σε ένα μικρό video κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μια από τις εκπλήξεις των φετινών βραβείων ΕΜΜΥ, είναι και η υποψηφιότητα του Brad Pittστην κατηγορία Outstanding Guest Actor σε Κωμική Σειρά. Ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για Emmy, καθώς φιλοξενήθηκε στις 25 Απριλίου στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live», με ένα σκετς στο οποίο υποδύεται τον Dr. Fauci κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Pitt, στη θέση του Fauci, άρχισε να δίνει απαντήσεις για τα όσα είχε δηλώσει ο Donald Trump σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Το σκετσάκι τελείωσε με τον Pitt να βγάζει την περούκα του Fauci και να λέει: «Προς τον πραγματικό dr. Fauci, σας ευχαριστώ για την ηρεμία και τη διαύγεια σας αυτήν την κακή περίοδο. Και ευχαριστώ τους γιατρούς και τις οικογένειές τους που είναι στην πρώτη γραμμή».

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.