Οι πρώτες φωτογραφίες της Victoria Beckham από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η οικογένεια Beckham επέστρεψε πρόσφατα από τις καλοκαιρινές της διακοπές τους στην Ελλάδα και η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην Spice girl μοιράστηκε την  πρώτη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Victoria μοιράστηκε μια εικόνα με τον σύζυγό της, David, στην οποία εμφανίζονται να ποζάρουν στο ηλιοβασίλεμα . Εκείνη φορούσε ένα κοντό λευκό σορτσάκι, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, με ένα γαλάζιο πουκάμισο, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής φορά ένα μαύρο παντελόνι με ένα μπεζ t-shirt.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Victoria Beckham έγραψε: «Φιλιά David Beckham, σε αγαπώ».

Η οικογένεια έκανε διακοπές σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι. Είδαμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φωτογραφίζεται να παίζει με τα παιδιά του, ενώ η VB δεν εμφανιζόταν σε καμία από αυτές, πάρα μόνο μοιράστηκε μια εικόνα του μεγαλύτερου γιου της, Brooklyn, με την αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz. Μάλιστα, την ίδια φωτογραφία είχε δημοσιεύσει και η νεαρή ωστόσο φαίνεται ότι η Victoria την επεξεργάστηκε με το photosho, βάζοντας πίσω τους ένα ηλιοβασίλεμα.


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.