Το μήνυμά της Meghan Markle για τις εκλογές στις Η.Π.Α: "Αν δεν πάτε να ψηφίσετε, θα είστε συνένοχοι"

Τη σημασία που έχει η ψήφος στις εκλογές του Νοεμβρίου στις Η.Π.Α θέλησε να τονίσει η Meghan Markle με τη συμμετοχή της στο livestreaming event "When All Women Vote Couch Party", όπου έκανε ξεκάθαρο το μήνυμά της: "Αν δεν πάτε να ψηφίσετε, θα είστε συνένοχοι".

Το ψηφιακό event φιλοξένησε επιδραστικές γυναίκες απ' όλη τη χώρα για να παροτρύνουν τις Αμερικανίδες να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. Η Meghan, φορώντας ένα απλό μαύρο τοπ, με τα μαλλιά της δεμένα σε μια χαμηλή κοτσίδα και με ελάχιστο μακιγιάζ, είπε: "Όταν σκέφτομαι τις εκλογές και γιατί είναι τόσο σημαντικό για όλους εμάς να ψηφίσουμε, το αντιλαμβάνομαι ως εξής: ψηφίζουμε για να τιμήσουμε αυτούς προηγήθηκαν και για να προστατέψουμε τις γενιές που ακολουθούν".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Όλοι γνωρίζουμε τι διακυβεύεται αυτή τη χρονιά. Το γνωρίζω. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζετε...", κάνοντας σαφή υπαινιγμό για τη προεκλογική μάχη ανάμεσα στον υποψήφιο των Δημοκρατικών Joe Biden και τον Πρόεδρο Donald Trump. Είστε η κινητήριος δύναμη για να γίνει η αλλαγή που όλοι έχουμε ανάγκη και η οποία μας αξίζει".

Η δούκισσα του Sussex δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επέτειο των 100 χρόνων από τη υπογραφή της 19ης τροπολογίας του αμερικανικού συντάγματος που αναγνώρισε το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

 "Χρειαζόμαστε η μία την άλλη, να στηρίζουμε η μία την άλλη, και να είμαστε εκεί έξω όλες μαζί δίνοντας μάχη για να ακουστεί η φωνή μας".

Η Meghan Markle προέτρεψε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες : "Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι θα ακουστούν οι φωνές όλων των γυναικών. Αν δεν είμαστε μέρος της λύσης, γινόμαστε μέρος του προβλήματος. Αν δεν πάτε να ψηφίσετε, θα είστε συνένοχοι. Αν είστε εφησυχασμένοι, είστε συνεργοί. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σ' αυτές τις εκλογές και θα την κάνουμε".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.