Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε τον χαμό του μωρού της με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram

Η Chrissy Teigen και ο John Legend ζουν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, καθώς η τρίτη εγκυμοσύνη μετά από επιπλοκές τερματίστηκε με τον πιο άδοξο τρόπο.

Τις τελευταίες μέρες το πρώην μοντέλο ενημέρωνε συνεχώς τους fans της για την περιπέτεια που περνούσε με την τρίτη της εγκυμοσύνη, ενώ χρειάστηκε να μπει και στο νοσοκομείο εξαιτίας της μεγάλης αιμορραγίας. Τελικά όπως μας πληροφόρησε η Teigen το έμβρυο δεν άντεξε, βυθίζοντας στο πένθος τους δύο γονείς.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και αυτού του είδους τον πόνο, δεν τον έχουμε νιώσει ποτέ πριν. Δεν μπορέσαμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πάρα πολλές σακούλες μετάγγισης αίματος. Δεν ήταν αρκετό», έγραψε στο Instagram.

«Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να ονομάζουμε αυτόν τον μικρό άντρα στην κοιλιά μου Jack. Έτσι θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι, για πάντα», συνέχισε. «Στον Jack μας - Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σας συναντήθηκαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα».

Η Teigen ολοκλήρωσε την ανάρτησή της ευχαριστώντας τους θαυμαστές που της έστειλαν «θετική ενέργεια, σκέψεις και προσευχές». «Αισθανόμαστε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά», είπε.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που είχαμε βιώσει. Αλλά αυτές οι μέρες δεν μπορεί να είναι γεμάτη ήλιο», δήλωσε η Teigen. "Σε αυτές τις πιο σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε και τα μάτια μας θα κλαίνε. Αλλά θα αγκαλιάστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο και θα το ξεπεράσουμε».

Δείτε ακόμη: 5 + 1 φωτογραφίες που απαθανατίζουν το θαύμα της γέννησης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.