Ο Johnny Depp είναι αγνώριστος στη νέα του ταινία, «Minamata»

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Minamata» με πρωταγωιστή τον Johnny Depp, τον οποίο δεν έχουμε ξαναδεί έτσι.

Ο Depp, σε εξαιρετική υποκριτική φόρμα και σε διάλογο με τους προσωπικούς του δαίμονες, υποδύεται τον θρυλικό φωτογράφο William Smith, σε ένα οικολογικό θρίλερ βασισμένο στα αληθινά γεγονότα μιας από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές και υγειονομικές κρίσεις στην ιστορία της Ιαπωνίας που μετέτρεψαν τους κατοίκους μιας ολόκληρης πόλης σε ζωντανά φαντάσματα. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός είναι αγνώριστος.

Το «Minamata» εξιστορεί μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές στην ιστορία της Ιαπωνίας. Η ταινία τοποθετείται στην Ιαπωνία των 70s. Τα τοξικά απόβλητα ενός εργοστασίου μολύνουν με υδράργυρο τον υδροφόρο ορίζοντα της πόλης Μιναμάτα, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός της να μαστίζεται από σοβαρές νευρολογικές ασθένειες. Μία νεαρή ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για να πείσει έναν φημισμένο, αλλά παραδομένο στις καταχρήσεις φωτορεπόρτερ, να αναδείξει το θέμα μέσω του περιοδικού Life. 

Στους κινηματογράφους θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.