The Crown: To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για την πολυαναμενόμενη σεζόν της σειράς με πρωταγωνίστρια την Emma Corrin

Οι φανατικοί της σειράς του Netflix "The Crown" περίμεναν εδώ και καιρό την «είσοδο» της πριγκίπισσας Diana στην ιστορία, και το τρέιλερ της επόμενη σεζόν που μόλις κυκλοφόρησε ικανοποιεί τις προσδοκίες τους.

H τέταρτη σεζόν του «The Crown» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου. To νέο βίντεο μας αφήνει να πάρουμε μια καλύτερη γεύση από τη μεταμόρφωση της Gillian Anderson σε Margaret Thatcher αλλά και να θαυμάσουμε την Emma Corrin στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.

Το τρέιλερ είναι γεμάτο από εντυπωσιακά πλάνα, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και η αναβίωση του μεγαλειώδους πριγκιπικού γάμου. «Καθώς τελειώνει η δεκαετία του 1970, η Βασίλισσα Ελισάβετ (Olivia Colman) και η οικογένειά της είναι απασχολημένοι με την διασφάλιση της γραμμής διαδοχής, βρίσκοντας μια αρμόζουσα νύφη για τον πρίγκιπα Κάρολο (Josh O'Connor) που παραμένει ανύπαντρος στα τριάντα του. Το ειδύλλιο του Καρόλου με την Λαίδη Diana Spencer παρέχει την αναγκαία παραμυθένια ιστορία που θα ενώσει τον βρετανικό λαό, και η μεταμόρφωση του εφήβου σε πρίγκιπα της Ουαλίας προχωρά, αλλά η συνέχεια κάθε άλλο παρά παραμύθι αποδεικνύεται για την Diana».

Δείτε ακόμη: Diana:Μία αριστοκρατική πριγκίπισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.