H πριγκίπισσα Eugenie γιόρτασε δύο χρόνια γάμου με τον Jack Brooksban με ένα βίντεο που λάτρεψαν οι royal fans

Μοιάζει σχεδόν σαν χθες, όταν η πριγκίπισσα Eugenie με το εντυπωσιακό νυφικό της και την τιάρα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Jack Brooksban στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Κι όμως πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τον παραμυθένιο βασιλικό γάμο.

Έτσι, η πριγκίπισσα Eugenie γιόρτασε την επέτειο της με το πιο τρυφερό βίντεο στο Instagram.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2018 και για τη δεύτερη επέτειό τους, η 30χρονη πριγκίπισσα έκανε μια γλυκιά δημοσίευση στο Instagram. Μέσα από το βίντεο αποκάλυψε κοινές της φωτογραφίες με τον σύζυγό της. Οι δυο τους ποζάρουν ευτυχισμένοι, ενώ ανάμεσα στις εικόνες υπάρχουν τρεις αδημοσίευτες από την ημέρα του γάμου τους, τις οποίες βλέπουμε για πρώτη φορά.

«Είναι τα δύο καλύτερα χρόνια από τότε που παντρευτήκαμε και δέκα χρόνια συνολικά μαζί σου... Χαρούμενες αναμνήσεις για πάντα, αγαπημένε μου Jack», έγραψε στη λεζάντα του post η πριγκίπισσα Eugenie. Όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί στις αρχές του 2021.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.