H Salma Hayek έκανε το πιο γλυκό throwback με μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Η Salma Hayek μπορεί να μην μιλά στις συνεντεύξεις της για την προσωπική της ζωή αλλά από ότι φαίνεται, η ίδια επιλέγει να μιλήσει με εικόνες για να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι στο γάμο της. Η εντυπωσιακή ηθοποιός πρόσφατα αφιέρωσε την ανάρτησή της στον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της, Φρανσουά Χένρι Πινό.

Όλη η οικογένεια ποζάρει ευτυχισμένη στο φακό και ο συντροφός της, Φρανσουά Χένρι Πινό κρατά στους ώμους του τόσο την Salma όσο και την 13χρονη κόρη τους, Βαλεντίνα Παλόμα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η μεξικάνικης καταγωγής ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για τον Γάλλο σύζυγό της. «Ποτέ στα μεγαλύτερα όνειρά μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μοιραστώ τη ζωή μου με έναν τόσο υπέροχο και εξαιρετικό άνδρα. Είσαι η δύναμή μας, είσαι η έμπνευσή μας, είσαι το σπίτι μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η περιουσία του εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 35 έως 57 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Salma όμως, θέλοντας να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, έχει δηλώσει ότι πριν το γάμο τους δεν ήταν καθόλου σπάταλη ενώ ήταν και συνεχίζει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

 

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.