Heidi & Leni: H Ηeidi Klum φωτογραφίζεται με την 16χρονη κόρη της που κάνει το ντεμπούτο της ως μοντέλο

Για το τεύχος Ιανουαρίου της Vogue Germany, ο φωτογράφος Chris Colls όχι μόνο φωτογράφησε το super model Heidi Klum, αλλά και την μεγαλύτερη κόρη της, Leni Klum. Το κοινό τους εξώφυλλο σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο της Leni στον κόσμο τoυ modeling.

Η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της είναι σημαντική για τη Heidi. Οι παπαράτσι φωτογραφίες της Leni ή των αδερφών της Johan, Henry και Lou ήταν πάντα pixelated για την προστασία τους. Αλλά τώρα, στα 16, η Leni έχει την ευλογία της μητέρας της για το ντεμπούτο της ως μοντέλο. «Τα δεκαέξι είναι καλή ηλικία», λέει η Heidi. "Εάν σας επιτρέπεται να οδηγείτε αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να έχετε έναν επίσημο λογαριασμό Instagram και να δείξετε το πρόσωπό σας. Και το να μπορείς να ξεκινήσεις με ένα εξώφυλλο στη Vogue είναι απίστευτο προνόμιο".

Ως αποτέλεσμα, θα ενταχθεί στη σειρά άλλων κορυφαίων μοντέλων, των οποίων τα παιδιά κατακτούν την πασαρέλα, συμπεριλαμβανομένων των Cindy Crawford και Kaia Gerber, Vanessa Paradis και Lily-Rose Depp, Jerry Hall και Georgia May Jagger, και Kate Moss και Lila Grace Moss.

Μαμά και κόρη ποζάρουν με πολύχρωμα κοστούμια με την Heidi ενώ την παράσταση κλέβει το φιλί που δίνει η star στο μάγουλο της όμορφης, ξανθιάς κόρης της!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS