H Salma Hayek αποχαιρετά το 2020 με φόντο μια εξωτική παραλία

Πολλοί celebrities έχουν αρχίσει να αποχαιρετούν τη δύσκολη χρονιά που φεύγει, ανεβάζοντας posts στα social media, όπως έκανε πρόσφατα η Sharon Stone. Θέλοντας να ξορκίσει το 2020, η star έδωσε τη χαριστική βολή σε ήδη σπασμένες χριστουγεννιάτικες μπάλες στο πάτωμα και μας έκανε να αισθανθούμε μια κάποια λύτρωση! 

Πριν λίγες ώρες, η Salma Hayek βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να πει το δικό της αντίο στη χρονιά που ήταν γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η 54χρονη Μεξικανή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διαφορετική από όλες τις άλλες, καθώς βρίσκεται σε κάποιο εξωτικό μέρος του πλανήτη και φωτογραφίζεται με ένα φούξια μπικίνι. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στα αγγλικά και τα ισπανικά, «Τελευταίες μέρες του 2020. Ποτέ δεν υπήρξα πιο ευγνώμων που είμαι υγιής και σε επαφή με τη φύση». Οι 16,8 εκατομμύρια followers της προκάλεσαν φυσικά, καταιγισμό από σχόλια και likes ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για throwback φωτογραφία ή εάν η λήψη είναι τωρινή. 

Τον προηγούμενο μήνα, η Hayek είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με την οικογένειά της. Όλη η οικογένεια ποζάρει ευτυχισμένη στον φακό στην παρακάτω φωτογραφία, και ο σύντροφός της, Φρανσουά Χένρι Πινό κρατά στους ώμους του τόσο τη Salma όσο και την 13χρονη κόρη τους, Βαλεντίνα Παλόμα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για τον Γάλλο σύζυγό της. «Ούτε στα μεγαλύτερα μου όνειρα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μοιραστώ τη ζωή μου με έναν τόσο υπέροχο και εξαιρετικό άνδρα. Είσαι η δύναμή μας, είσαι η έμπνευσή μας, είσαι το σπίτι μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η περιουσία του συζύγου της εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 35 έως 57 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Salma όμως, θέλοντας να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, έχει δηλώσει ότι πριν το γάμο τους δεν ήταν καθόλου σπάταλη ενώ ήταν και συνεχίζει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.