Η Maria Menounos περιμένει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας: Η αποκάλυψη στην εκπομπή της

Η 42χρονη παρουσιάστρια Maria Menounos είχε την πιο ευχάριστη είδηση για το 2021 αφού όπως αποκάλυψε πρόκειται να γίνει μητέρα.

Η σταρ που νόσησε με κορωνοϊό πέρυσι και υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο το 2017, αποκάλυψε την είδηση χθες, στην εκπομπή της Better Together. Μοιράστηκε μάλιστα ότι είναι πιθανό να μετακομίσουν από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε τα παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν.

Το 2018, η Maria Menounos είχε δηλώσει ότι σκέφτηκε να απευθυνθεί σε μία παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει παιδιά. «Σήμερα ο Κέβιν έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις… Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Κέβιν» είχε πει.

Την ίδια χρονιά ο σύζυγός της Maria Menounos, Keven Undergaro, είχε δηλώσει: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά για την εγκυμοσύνη γι' αυτό θα ήθελα να μελετήσω το ενδεχόμενο μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει δύσκολα. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».

Και τελικά οι δυο τους τα κατάφεραν!

«Είναι υπέροχο, θα κάνουμε οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίζουν. Το Los Angeles απλά δεν το έχει αυτό», είπε η Maria Menounos.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.