Romeo Beckham: Ο γιος του David Beckham έκανε το ντεμπούτο του στο modeling και είναι ίδιος ο πατέρας του

O Romeo Beckham, ο 18χρονος γιος του θρυλικού David Beckham και της Victoria μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο modeling με τον καλύτερο τρόπο. Φιγουράρει στο εξώφυλλο της L’UOMO Vogue και αποσπά τα πιο θετικά σχόλια. Ψηλός, ξανθός, με γωνίες όπως αυτές του πατέρα του και τα εκφραστικά μάτια της μητέρας του, ο νεαρός σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Η Victoria τον αποκαλεί το «ξανθό αγόρι με την ευγενική ψυχή» , ενώ ο David Beckham μιλά για τον «πιο ωραίο άνθρωπο». Ο Romeo, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως μοντέλο σε οίκους, όπως ο οίκος Burberry έχει ένα μεγάλο κοινό στο Instagram, με 2,8 εκατ. followers.

 

Ο 18χρονος αγαπάει τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και το τένις, έχει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και των δύο γονιών του και είναι πραγματικά κούκλος. «Ο Romeo πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της L ‘UOMO, το πρώτο του εξώφυλλο ποτέ», γράφει η ιταλική Vogue Man.

Στη μία φωτογραφία φορά γκρι φόρμα, πλεκτή χακί ζακέτα και μποτάκια του οίκου Prada. Στη δεύτερη, ποζάρει μπροστά από ένα αμάξι - αντίκα, φορώντας animal print καλσόν (ναι, καλσόν!) και δερμάτινη βερμούδα, ενώ τα βλέμματα τραβούν τα γυμνασμένα του μπράτσα, που αποκαλύπτονται μέσα από ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι. 

 


 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.