Gigi Hadid: Επέστρεψε στη δουλειά και μας δείχνει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Λίγες ημέρες αφότου η Gigi Hadid ενημέρωσε το βιογραφικό της στο Instagram σε «Khai's mom», επιβεβαιώνοντας το όνομα του πρώτου παιδιού της με τον Zayn Malik, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία από την επιστροφή της στη δουλειά.

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της, το νεαρό μοντέλο επέστρεψε στη δουλειά για ένα διαφημιστικό της Maybelline New York, της οποίας είναι και επίσημη πρέσβειρα από το 2015.

Η Hadid δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα backstage, δείχνοντας το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Φορώντας κοντό μπλουζάκι Jacquemus και ταιριαστό λευκό παντελόνι cargo, κοραλί κραγιόν και με μακριά, κυματιστά μαλλιά, μπορούμε να πούμε πως σίγουρα θυμίζει καλοκαίρι!

Το διάσημο μοντέλο έγραψε στην περιγραφή «Δουλεύοντας 9-5», ενώ μοιράστηκε και ένα βίντεο, αναφέροντας: «πρώτη μέρα @maybelline της χρονιάς».

Το διάσημο μοντέλο πρόσφατα μίλησε για το ταξίδι της στη μητρότητα, αποκαλύπτοντας στους θαυμαστές πώς ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. «Την ημέρα πριν από την επίδειξη του Tom Ford» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

«Είχα τόση ναυτία στα παρασκήνια, αλλά έμαθα ότι μπορούσα κάπως να το ελέγξω αν έτρωγα συνεχώς, οπότε η μαμά μου, μου έδινε σνακ πριν από κάθε παράσταση», έγραψε στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε πως το νέο ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους τον Σεπτέμβριο, δημοσιεύοντας συγκινητικές αναρτήσεις. Ο υπερήφανος μπαμπάς Zayn Malik ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε την είδηση μαζί με μια εικόνα της κόρης του που κρατάει το δάχτυλό του, γράφοντας: 

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο. Το να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω, θα ήταν αδύνατο». 

Ενώ ακολούθησε και η Gigi Hadid, δημοσιεύοντας με τη σειρά της: «Το κορίτσι μας ήρθε στη ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας. Τόσο ερωτευμένη».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS