Ο George Clooney παραδέχεται ότι γράφει ακόμα ρομαντικά γράμματα στην Amal

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο AARP, ο George Clooney μίλησε για μία από τις παραδόσεις που έχουν με την Amal ως ζευγάρι, και την οποία αγαπά ιδιαίτερα. Όντας μεγάλος λάτρης των παλιών ρομάντζων και του γραπτού λόγου στην αυθεντική του χάρτινη εκδοχή, γράφει συχνά γράμματα στην σύζυγό του και τα αφήνει στο γραφείο της, ενώ εκείνη ανταποδίδει με ένα γράμμα κάτω από το μαξιλάρι. Είναι ένας ακόμη τρόπος για το ζευγάρι και εν καιρώ καραντίνας να κρατήσει ζωντανό τον ρομαντισμό στη σχέση.

Η αγάπη του ηθοποιού για τα γράμματα όμως, δεν περιορίζεται σε μικρές αποκαλύψεις του έρωτα του για την Amal. O ίδιος συλλέγει γράμματα αφού έχει στην κατοχή του εκείνα μεγάλων προσωπικοτήτων όπως των Paul Newman, Walter Cronkite, Gregory Peck, τα οποία κορνιζάρει και τοποθετεί σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Άλλη μία παράδοση που έχουν και έχει να κάνει με αυτήν του την αγάπη είναι τα κοινά γράμματα που γράφουν ως γονείς στα παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα, την Ella και τον Alexander, τα οποία είναι σήμερα 4 ετών. Το Σαββατοκύριακο που παραδοσιακά κάθε χρόνο φεύγουν οι δυο τους ταξίδι, αφήνουν από ένα γράμμα στο κάθε παιδί, υπογράφοντάς το με την αντίστοιχη ημερομηνία.


Ο διάσημος πρώην εργένης έγινε πατέρας τον Ιούνιο του 2017, έναν μόλις μήνα αφότου έκλεισε τα 56 του χρόνια. Ο ίδιος μίλησε και γι’αυτό αλλά και για το ότι επέλεξε απλά ονόματα για τα παιδιά του σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται στο Hollywood. «Δεν ήθελα περίεργα ονόματα για τα παιδιά μας. Θα έχουν ήδη αρκετούς μπελάδες. Είναι δύσκολο να είσαι γιος κάποιου διάσημου και πετυχημένου. Ο γιος του Paul Newman αυτοκτόνησε. Ο γιος του Gregory Peck αυτοκτόνησε. Ο Bing Crosby είχε δύο γιους και αυτοκτόνησαν και οι δύο. Εγώ βέβαια έχω ένα πλεονέκτημα επειδή είμαι πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία, οπότε μέχρι την εποχή που ο γιος μου θα αισθάνεται ανταγωνιστικά προς εμένα, θα είμαι μπαγιάτικο ψωμί.»

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.