Η Chrissy Teigen έκανε throwback στα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και ενθουσίασε τους fans

Πριν από τα best selling βιβλία μαγειρικής, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τον λογαριασμό Twitter που πήρε την έγκριση του νέου Αμερικανού Προέδρου, η Chrissy Teigen ήταν μοντέλο κι έχτισε μια καριέρα που την οδήγησε να περπατά στα runways της Mercedes-Benz Fashion Week Miami. Στο Instagram η star μοιράστηκε πρόσφατα μια σειρά από throwback φωτογραφίες της και τα πρώτα της βήματα στο modeling.

"Μιλούσα για τις μέρες μου στην Εβδομάδα Μόδας του Miami και πώς ήταν βασικά το αντίστοιχο μου περπάτημα στην Paris couture,"  εξήγησε η Teigen στη λεζάντα. Οι εικόνες της star αποδεικνύουν ότι ήταν και παραμένει εντυπωσιακή, ενώ το κορμί της έκοβε την ανάσα με τις τέλειες αναλογίες της.

Φαίνεται πως η 35χρονη είχε νοσταλγική διάθεση και εν μέσω πανδημίας ένιωσε την ανάγκη να αναπολήσει τις ημέρες των shows και ταξιδιών, με τη διαμονή σε ξενοδοχεία και τις μνήμες της από πολυτελή δείπνα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.