H Karolina Kurkova ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα body positivity

Η Karolina Kurkova ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια selfie όπου ποζάρει γυμνή, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία και δείχνει περήφανη την κοιλιά της. Το supermodel είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, Archie Drury.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ανέφερε πως διανύει την 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και αγαπάει την κάθε στιγμή όσο αισθάνεται το μωρό της να μεγαλώνει ενώ στο τέλος προέτρεψε όλες τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους. Η ίδια ήθελε με αυτόν τον τρόπο να μοιραστεί με τους followers της ένα μήνυμα για το body positivity και την αγάπη προς τον εαυτό της.


Η Kurkova και ο Drury παντρεύτηκαν το 2009, μετά από την πρόταση γάμου που της έκανε εκείνος στις διακοπές τους στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής και ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η ανακοίνωση για την πρόσφατη εγκυμοσύνη της έγινε στις 16 Δεκεμβρίου 2020, με την ανάρτηση ενός click από τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Glamour.

Η ίδια έγραψε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επερχόμενη άφιξη ενός νέου μωρού στην οικογένειά μας. Έχω μοιραστεί μαζί σας ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο από τη συνέντευξή μου στο @glamourmag σχετικά με την εμπειρία αυτής της εγκυμοσύνης και πώς διαφέρει από τις προηγούμενες».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις θερμές ευχές. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι ή πιο ενθουσιασμένοι για αυτήν τη νέα προσθήκη, ειδικά στις εποχές που ζούμε!». 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.