Η Chrissy Teigen μόλις άνοιξε λογαριασμό στο TikTok και οι δημοσιεύσεις της έχουν γίνει ήδη viral

Η Chrissy Teigen άνοιξε λογαριασμό στο TikTok την περασμένη Πέμπτη και ήδη έχει δημοσιεύσει 3 videos. Μάλιστα, μέσα σε μία ώρα από το πρώτo post, οι followers έγιναν περισσότεροι από 10.000, τα likes και τα views έπεφταν βροχή και όλα αυτά πριν καν επαληθευθεί ο λογαριασμός από την πλατφόρμα. Ενώ μόλις έγινε αυτό, οι ακόλουθοι ξεπέρασαν τις 20.000.

Στα πρώτα δύο videos, η Teigen ποζάρει στην κάμερα υπό τους ήχους του «Uckers» by Shygirl και του «I'm So Pretty», έναν ήχο του TikTok όπου η χρήστης @reyannamaria κάνει ραπ πάνω στο beat της @katoproducer. Στο τρίτο της video κοιτάει την κάμερα και ρωτάει το κοινό: «Το χρησιμοποιεί κανείς αυτό φυσιολογικά, απλά μιλώντας ή κάνεις πάντα κάποιο viral τραγούδι ή κάτι; Νομίζω πως δεν έχω δει ποτέ απλά κάποιον να μιλάει εδώ».

Μετά από λίγο, η ίδια επιβεβαίωσε και από τον λογαριασμό της Instagram ότι το chrissy.teigen στο Tik Tok με τη φωτογραφία με το drumstick είναι δικό της και ότι κανένας άλλος λογαριασμός πέρα από αυτόν, δεν της ανήκει. Στη συνέχεια έκανε repost ένα από τα video της στο TikTok και έγραψε: «Το κάνω σωστά; Είμαι πολύ μεγάλη και έχει πολλά κουμπιά!».


Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Teigen είχε δηλώσει πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τα social media αλλά τώρα έχει επανέλθει και μάλιστα, αρκετά δυναμικά.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.