H αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Μαζί με αυτήν δημοσιεύτηκε και μία φωτογραφία του ζευγαριού, στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της Markle και την οποία τράβηξε απομακρυσμένα ο φίλος τους και φωτογράφος Misan Harriman.

Αμέσως μετά, η Βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε μία γλυκιά ανακοίνωση για τα νέα του ερχομού του δισέγγονου της. «Η Αυτού Μεγαλειότητα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ολόκληρη η οικογένεια «είναι πολύ ευτυχισμένοι και τους εύχονται να πάνε όλα καλά». Είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η βασιλική οικογένεια είχε ενημερωθεί για την εγκυμοσύνη πριν τη δημόσια ανακοίνωσή της.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο βασιλικό μωρό, όπως το φύλο ή την ημερομηνία γέννησης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού όμως φρόντισε να μας μεταφέρει το πόσο ενθουσιασμένοι είναι για το καινούργιο μέλος: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Το δεύτερο μωρό του Sussex θα είναι είτε το 10ο είτε το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν η εγγονή της βασίλισσας από την κόρη της Πριγκίπισσας Anna, Zara Tindall, η οποία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος τον Δεκέμβριο, θα γεννήσει πριν ή μετά τη Meghan.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.